Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen

Wat kost een website of webshop?

Dat is afhankelijk van het aantal pagina’s, de functionaliteiten en wie de content aanlevert. Maar gemiddeld kost een kleine website tussen de €750,- en €1000,-. Webshops bouwen wij vanaf €1500,- . Alle bedragen zijn exclusief btw.

Hoe lang duurt het maken van een website/webshop

Gemiddeld duurt het bouwen van een website 2 weken. Een webshop duurt 3-4 weken. Maar hoe sneller wij de content en feedback ontvangen, des te sneller wij kunnen opleveren. 

Wie levert de content aan?

In de meeste gevallen lever je zelf de content aan. Dat betekent alle afbeeldingen en teksten. Zorg er wel altijd voor dat de afbeeldingen rechtvrij zijn. Je kunt gratis afbeeldingen downloaden op pexels.com of kopen op shutterstock.com Wil je webteksten laten schrijven? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden en wij regelen tegen meerprijs een professionele tekstschrijver.

Ben ik eigenaar van de website/webshop?

Na oplevering dragen wij alle auteursrechten over. Dat betekent dat je volledige eigenaar wordt van je website of webshop. 

Wie regelt het onderhoud van de website?

Wil je zorgeloos je website of webshop online zetten? Ga dan voor een hostingpakket van Innovo Webdesign! 

Hoe kan ik betalen?

Voordat we starten betaal je altijd 75% van het totaalbedrag vooraf als aanbetaling. Na oplevering betaal je het resterende deel.