Alle nieuwe websiteklanten krijgen het eerste jaar 50% korting op de hosting & onderhoud! 

Aanbieding verloopt op 01-02-2022

Snel en veilige hosting

Voor succesvolle persoonlijke en zakelijke websites

We houden het graag simpel daarom kun je kiezen uit 2 pakketten

Essentiële webhosting

Gemaakt voor eenvoudig websitebeheer

Ultrasnelle sites

Ons hostingplatform draait op een VPS server en maakt gebruik van zijn ultrasnelle netwerk en permanente SSD-opslag. Bovendien voegen we onze eigen serverconfiguratie toe met meerdere aangepaste snelheidsoptimalisaties.

 

Eersteklas beveiliging

Wij beheren de beveiliging van je site op server- en applicatieniveau. We bieden gratis Let’s Encrypt SSL aan dat je gegevens veilig houdt en dagelijkse back-ups die je gemoedsrust garanderen.

 

Beheerde WordPress

Al onze websites & webshops omvatten WordPress-installatie, de gemakkelijke en snelle WP Starter-wizard voor het bouwen van sites, beheerde automatische updates van de kernsoftware en plug-ins, deskundige WordPress-ondersteuning en meer.

 

Eenvoudig sitebeheer

Beheer eenvoudig je site die is gebouwd op de meest populaire Content Management Systeem ter wereld, namelijk WordPress. 

 

Domeinbeheer

Geniet van het gemak van het beheren van zowel je domein als je site op dezelfde plek. We bieden betaalbare domeinregistratie- en transferservices, een vriendelijk domeinbeheerpaneel, DNS-services en meer.

 

Betrouwbare e-mailservice

Creëer een aantal e-mailaccounts met je eigen domein en controleer je e-mail vanaf elke locatie met onze vriendelijke webmailclients. We hebben SpamExperts toegevoegd om je te beschermen tegen SPAM.

 

Klaar om te beginnen?

Kies de hostingprovider waarmee je eenvoudig kunt starten, snel kunt bouwen en sterk kunt worden! Het is zonder risico met onze 30 dagen geld-terug-garantie.